Gündemde olan anayasa değişiklii tartışmaları ile ilgili Vatan Partisi Rize İl Başkanı Salih Öksüz bir açıklama yaparak özellikle 3. madde ile ilgili sert konuştu. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş açıklamalarını hedef alan Başkan Öksüz: " Milletimiz ekonomik bunalımdan kanser olmuş, işsizlik rakamları 11 milyona dayanmış, evlilik oranları gün geçtikçe düşmeye başlamış ama meclis başkanımız Numan  Kurtulmuş'un tek derdi anayasamızın 3'üncü maddesi olmuş. Neymiş efendim darbe anayasasından kurtulup sivil anayasa ile ülkemize tam demokrasi getireceklermiş.

Bu ülkenin gerçek sahipleri olarak sizi uyarıyoruz. Şu an ülkemizin yönetimini batının desteği ve halkımızın yarısını kandırarak ele geçirmiş olabilirsiniz ancak ülkemizin kırmızı çizgileri söz konusu olunca her türlü direnme hakkımız meşru haline gelir. Siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Koskoca bir milletin hayat damarları ile oynamaya kalkıyorsunuz.

Özdağ'dan yeni çözüm süreci değerlendirmesi Özdağ'dan yeni çözüm süreci değerlendirmesi

Derhal bu tür gündemleri bırakın çözümlere odaklanın. Anayasamızdan Türk Milleti'ni silecek adam henüz anasının karnından doğmadı. Doğduysa er meydanına bekliyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene" dedi.