SİYASET

Yılmaz Katmer "Biz şiddetin her türlüsüne karşıyız. Keşke o açılış olmasaydı"

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer Rize'de önceki gün yaşanan olaylı açılışla ilgili ilk kez konuştu."Biz şiddetin her türlüsüne karşıyız. Keşke o açılış olmasaydı"

Abone Ol

AK Parti Rize İl başkanı Yılmaz Katmer ilde görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair açıkamalarda bulundu. Katmer özellikle ülke gündemine taşınan Rize'de bir açılıta meydana gelen İsrail protestosunda bir kişinin darp edilmesi olayı ile ilgili yaptığı açıklamada: " Öncelikle keşke o açılış olmasaydı.  İkincisi biz şiddete her yönüyle karşıyız. Şiddetin yapılması öğretim görevlisine kim olursa olsun arkadaşlar yapılmasına karşıyız. Bizi linç edenler, İsrail uşakları Yahudi uşakları diyenlere bu okuyacağım şeyle beraber anlayacaksınız. Bütün konuşmalar bunun içerisindedir. Mevlana der ki suskunluğum asaletindendir. Her lafa verilecek bir cevabım var elbet lakin bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye. Bu bir. İki,  Zulmü, alkışlayamam.Zalimi asla sevemem. Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Boğmasamda  üç buçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam. Hele hak namına haksızlığa ölsem  tapamam Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale. Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale Yumuşak başlıyım ama kim demiş uysal koyunum.  Bütün bu yapılan bütün yapılan bu şeylerin altındaki cevabım budur. 

AK Parti'yi Rize'de temsilen  il başkanı benim  Hükümeti, devleti temsilen sayın valimdir. İlk başta söyledim ki keşke o gün açılış olmasaydı. Bütün arkadaşlarımızın arkasındayız. Şöyle arkasındayız.  Hiçbirimizi  İsrail yanlışı olarak göremezler. Yani  hiçbir arkadaşımızı, üyemiz dahil Filistin'in yanına olmadığımızı söylemek alnımızın iki ortasında taşımak sayarız onu biz.