Düzce

Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 48 şahsa işlem yapıldı, 3 kişi tutuklandı

DÜZCE'DE POLİS VE JANDARMA NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE EKİPLERİNİN YAPTIĞI OPERASYONLARDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI, UYUŞTURUCU KULLANAN VE BULUNDURAN 48 ŞAHIS HAKKINDA İSE İDARİ İŞLEM YAPILDI.

Abone Ol

DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis ve jandarma narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin yaptığı operasyonlarda yakalanan 3 kişi tutuklandı, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 48 şahıs hakkında ise idari işlem yapıldı.

Düzce’de uyuşturucu madde satıcılarına, kullanımına yönelik polis ve jandarma ekiplerince operasyonlar sürüyor. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Polis ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması amacıyla 14-20 Ekim 2024 tarihleri arasında icra edilen operasyonlarda 48 olaya müdahale edilirken 3 kişi tutuklandı. Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 48 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Çalışmalarda, 465 adet sentetik ecza, 63 gram esrar, 38,57 gram metamfetamin, 6 gram skunk, 1 adet extacy, 289 gram bonzai ve 1 kök kenevir ele geçildi.