YEREL

Ücretsiz YKS kursu

SEYHAN BELEDİYESİ'NİN ÜCRETSİZ YKS HAZIRLIK KURSLARINDA UZMAN REHBER ÖĞRETMENLERLE DERSLER DEVAM EDİYOR. SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI OYA TEKİN, "GENÇLERİMİZİN HAYALLERİNE, HEDEFLERİNE ULAŞMALARI İÇİN YANLARINDAYIZ" DEDİ.

Abone Ol

Seyhan Belediyesi’nin ücretsiz YKS hazırlık kurslarında uzman rehber öğretmenlerle dersler devam ediyor. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, "Gençlerimizin hayallerine, hedeflerine ulaşmaları için yanlarındayız" dedi.

Bakımyurdu Caddesi’nde hizmete açılan kursta lise 12’inci sınıf ve mezun öğrenciler ücretsiz bir şekilde üniversite sınavına hazırlanıyor. Yoğun ilgi gören kursta öğrenciler, alanında uzman öğretmenler tarafından YKS müfredatına yönelik dersler görüyor.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, eğitim ve öğretimin geleceğin teminatı olan gençler için büyük önem taşıdığını belirterek, "Ücretsiz hizmet verilen üniversiteye hazırlık kurslarımızda gençlerimizin hayallerine, hedeflerine ulaşmaları için yanlarında oluyoruz. Her zaman da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Seyhanlı gençlerimizi üniversiteyle buluşturmak için çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Kurslarda eğitim gören öğrenciler ise ücretsiz sağlanan bu hizmeti en iyi şekilde değerlendirip hedeflerine ulaşmak istediklerini ifade etti.