HABER:ARZU ERBAŞ - 52. yaş günü dolayısıyla Rize Belediyesinin 15 yıllık çalışanı İsmail Yılmaz’a hazırladığı doğum günü sürprizi Türkiye’yi duygulandırdı. Temizlik yaptığı parktaki led ekrandan yansıtılan videoda önce kızı Aydanur sonra eşi Hatice Yılmaz'ın doğum günü mesajı sürprizi ile karşılaşarak gözyaşlarına boğulan temizlik personeli İsmail Yılmaz, kızı Aydanur’un elinde pastayla çalıştığı parka gelmesi duygu dolu anlar yaşandı. Doğum günü sürprizi için hazırlanan duygu dolu video sosyal medya platformlarında binlerce kişiye ulaştı.

İŞ İNSANI AZAPHAN YILMAZ AİLESİNİ GALATASARAY MAÇINA DAVET ETTİ
Videoyu izleyenlerden Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı GS'li iş insanı Dinçer Azaphan, İsmail Yılmaz’a ulaşarak Yılmaz ailesini bir Galatasaray maçını locasından izlemeye davet etti. İş insanı Dinçer Azaphan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Galatasaraylı, Beşiktaşlı,Trabzonsporlu yada Fenerbahçeli, renklerin hiç bir önemi yok, Rize'de yaşayan İsmail abimiz gibi emekçi büyüklerimizi mutlu etmek,bizim boynumuzun borcudur." dedi.

İSMAİL YILMAZ DAVETE VİDEO İLE CEVAP VERDİ
Doğum gününde yaşatılan sürprizlerle mutlu olan İsmail Yılmaz, iş insanı Dinçer Azaphan’a bir video ile teşekkür ederek davetine icabet edeceğini söyledi. Yılmaz “Sevgili Dinçer abim, sosyal medyadan bize ulaşarak bizi onurlandırmak istemişsiniz. Duygulanmakla birlikte gerçekten onurlandırıldığımızı düşünüyorum. Koyu bir Galatasaray fanatiği olarak Galatasaray'ın herhangi bir maçında canı gönülden, gerçekten, seve seve yer almak isterim . Biz sadece ailece bize göndermiş olduğunuz mesaja karşılık minnetarlığımızı size dile getirmek istedik. Rize'den canlı gönülden, duygu dolu, sevgi dolu hürmetler saygılar sunuyorum. Allah'a emanet olun” dedi.

Ömrünü kedilere adadı: 11 yıldır 70 kediye bakıyor Ömrünü kedilere adadı: 11 yıldır 70 kediye bakıyor