Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak Türkiye Süper Kupa maçının hakemi belli oldu. Zorlu mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek. Maç ne zaman oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Maçın yardımcı hakemleri kimler? İşte detaylar…

InstaAVM ile TikTok İzlenme Sayınızı Yükseltmek Çok Kolay! InstaAVM ile TikTok İzlenme Sayınızı Yükseltmek Çok Kolay!

Türkiye Süper Kupa 3 Ağustos günü sahibini buluyor. 2023-24 sezonu şampiyonu Galatasaray ve 2023-24 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Maçı Sakarya bölgesinden 1986 doğumlu Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşmanın diğer hakemleri ise şu şekilde:

·         Yan Hakemler: Abdullah Bora Özkara ve Volkan Ahmet Narinç

·         4. Hakem: Mehmet Türkmen

Galatasaray Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa maçının başlama saati 20.45. Zorlu mücadele ATV ekranlarından yayınlanacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak maçta Beşiktaşlı taraftarlara kuzey ve doğu tribünleri ayrıldı. Stadyumdaki Galatasaray taraftarları ise mücadeleyi güney ve batı tribünlerinde takip edecek.

Galatasaray Beşiktaş İddaa Oranları

Süper Kupa final maçı için iddaa oranları belli oldu. Sarı Kırmızıların galibiyetine verilen oran 1.80 olarak açıklandı. Beşiktaş galibiyetine ise 3.08 oran verilecek. Beraberlik oranı ise 3.24. Ancak bu oranlardan daha da fazlasını Betboo canlı iddaa sitesi duyurdu. Galatasaray ve Beşiktaş galibiyetine bu oranlar yeterli değil diyorsanız Betboo giriş adresine tıklayın.

Betboo’da daha yüksek oranlarla tek maç iddaa kuponu hazırlayın. Canlı iddaa için de açılan yüzlerce bahis marketini de Betboo avantajlarıyla değerlendirebilirsiniz. Ayrıca Galatasaray-Beşiktaş maçına açılan sürpriz bonusları ve freebetleri de Betboo sosyal medya adreslerinden takip edebilirsiniz.

İki Takımın Hazırlık Maçları

Galatasaray ve Beşiktaş oynadıkları hazırlık maçlarıyla yeni sezona hazırlandı. Galatasaray Lask Linz, Düsseldorf, Trencin, Lecce gibi takımlarla karşılaştı ve bu maçların ikisini kazanırken üçünden de mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş ise Shakhtar Donetsk, Grazer AK, Bandırmaspor, Gençlerbirliği ve Sakaryaspor ile karşılaştı. Siyah Beyazlılar da bu maçlarda 3 galibiyet alırken, birinde berabere kaldı, birinde de mağlup oldu.

Süper Kupa final maçı her iki takımın da Trendyol Süper Lig yeni sezon öncesi en ciddi sınavı olacak. Tek maç üzerinden oynanacak bu final maçında eşitlik bozulmazsa maç önce uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da galip gelen taraf olmazsa, kupanın sahibini penaltı atışları belirleyecek.