Sivas Belediyesi, Sıcak Çermik Kaplıcası'nda önemli bir yeniliği hayata geçirdi. Oluşturulan online rezervasyon sistemi sayesinde artık vatandaşlar, kaplıcalara gitmeden de aile banyosu ve havuz biletlerini alabilecekler.SİVAS (İGFA) - Sivas Kaplıcaları Havuz ve Banyo Online Rezervasyon Sistemi (https://kaplica.sivas.bel.tr/sicak-cermik) erişime açıldı.

Uygulama ziyaretçilere büyük kolaylık sunarken aynı zamanda gişelerdeki yoğunluğu da azaltacak.

Daha organize bir deneyim için oluşturulan sistemde; K banyolarından K1 tipi 100 TL, diğer K tipi banyoları (K5, K6, K7, K8, K9, K10, K11) 75 TL olarak, L banyolarında ise aile havuzu 250 TL, L1-L9 tipi banyolar da 75 TL olarak satışa sunuluyor. Havuz biletleri de kadınlar 50 TL, erkekler 50 TL olarak satılıyor.

Yılmaz: ”Mutlu çalışan mutlu Türkiye’yi hedefliyoruz”  Yılmaz: ”Mutlu çalışan mutlu Türkiye’yi hedefliyoruz” 

Aile banyosuna girecek çiftlerin evli olduklarını gösteren bir belge sunmaları gerekiyor. Aynı zamanda erkek havuzlarına 4 yaş ve üzeri kız çocukları, kadın havuzlarına ise 4 yaş ve üzeri erkek çocukları alınmıyor.

Online havuz ve banyo satışlarında iptal ve iade seçeneği bulunmuyor. Bu nedenle rezervasyon yapmadan önce tüm bilgilerin doğruluğunu kontrol etmek gerekiyor.

Kaynak: igf