Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” uyarınca, Üniversitenin merkez ve bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere belirtilen ünvanlarda yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın genel şartlar ile pozisyonla ilgili aranan özel şartları ilan ilk başvuru tarihi itibarıyla taşıyanlar arasından KPSS puanı esas alınarak sıralama yapmak suretiyle personel alımı yapacak.

Yükseköğretim Kurumlarının İşletme, İktisat, Maliye, İşletme-Maliye, Maliye- Muhasebe, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler lisans programlarının birinden mezun, 2022 yılı KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış 6 adet Büro personeli (Kadın/Erkek)

Yükseköğretim Kurumlarının Ağız ve Diş Sağlığı ön lisans programından mezun 2022 yılı KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış 1 sağlık teknikeri (Kadın/Erkek -Bu pozisyonda istihdam edilecek personel, vardiyalı çalışma sistemine göre çalıştırılacak)

Yükseköğretim Kurumlarının Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ön lisans programlarının birinden mezun -2022 yılı KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış 1 sağlık teknikeri (Kadın/Erkek Bu pozisyonda istihdam edilecek personel, vardiyalı çalışma sistemine göre çalıştırılacak)

Ortaöğretim (lise ve dengi) kurumlarının herhangi bir alanından mezun 6 erkek 6 kadın destek personeli temizlik görevlisi -2022 yılı KPSS sınavından P94 puanına sahip olmak. -24/06/1985 tarihi ve sonrası doğumlu olmak. -Bu pozisyonda istihdam edilecekler bina içi, bina dışı, park ve bahçe temizliği işlerinde çalıştırılacaklar. -Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler), Temizlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi (Hastane), Laboratuvar Temizlik İşçisi, Beden İşçisi (Temizlik) vb. meslek kodlarında en az 3 (üç) ay tecrübe sahibi olduğunu SGK Hizmet Dökümü ile belgelendirmek. (Ayrıntılı bilgi, başvuru için gerekli evrakların 3’üncü maddesinde yer almaktadır.) -Bu pozisyonda istihdam edilecekler vardiyalı çalışma sistemine göre çalıştırılacak.

Daha kapsamlı bilgi için TIKLAYIP evrağı indirebilirsiniz.