40 yıllık okul yıkılıyor, öğrenciler bir yıl ikili eğitimde olacak 40 yıllık okul yıkılıyor, öğrenciler bir yıl ikili eğitimde olacak

HABER:ARZU ERBAŞ - Rize Valiliğinin geçen yıl spor kulüpleri ile başlattığı okullarda kulüpleşme çalışması devam ediyor. Bu yıl da her okulda  Yeşilay, Çevre ve Afet kulüpleri kurulacak. Öğrencilerin çevreye, bağımlılıklara ve afetlere karşı farkındalıklarını artırmayı amaçlayan kulüpler her okulda her yaş düzeyine uygun şekilde aktif hale getirilecek. 
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş kulüplere valilik olarak destek vereceklerini söyleyerek “Geçen sene okullarda spor kulüpleri kurduk. Bu senede her okulda Yeşilay , Çevre ve Afet kulüpleri kuracağız. Doğaya, çevreye, ağaca, hayvana, kendisine saygılı bireyler yetiştirebilmemiz için Yeşilay ve Çevre hususunu da spor gibi gündemimize almamız lazım. Biz destek vereceğiz valilik olarak finanse edeceğiz. Yeşilay Kulübü, Çevre Kulübü ve Afet Kulübünü de spor kulüpleri ile birlikte yürüteceğiz. Bu kulüpleri her okulda açacağız” dedi.