ize Türkiye Odalar Borsalar Birliği 2-H sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Ömer KESKİN yönetiminde "YÜZYILIN FATİHLERİ; FETİH 2024" adında bir Şiir dinletisi gerçekleştirdiler. 

 MEB Sosyal Okul projesi kapsamında gerçekleştirilen bu etkinlikte görev alan  öğrenciler, sergiledikleri  performansla göz doldurdular. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği programda salon dolup taştı.

İstanbul'un fethinin 571 yıl dönümü münasebeti ile milli birlik ve beraberlik, kahramanlık, yurt ve vatan sevgisi, bayrak sevgisi temalarının ön plana çıkartılarak gerçekleştirilen şiir  dinletisinde zaman zaman duygulanlarda yaşandı.

Kamu kurumu ve kuruluşlarında görevli   il müdürleri başta olmak üzere , çevre ilçelerin emniyet müdürleri ve jandarma komutanlarından okul müdürlerine, velilerden öğrencilere, üniversitede görevli akademisyenlerden sağlık çalışanlarına  kadar çok sayıda davetlilerin katıldığı şiir dinletisi katılımcılardan tam not aldı.

Henüz ilkokul 2. sınıfa giden öğrencilerin Necip Fazıl KISAKÜREK, Mehmet Emin YURDAKUL, Mehmet Akif ERSOY, Arif Nihat ASYA başta olmak üzere birçok şairin şiirlerini ezbere ve fon müziği eşliğinde okumaları dikkatlerden kaçmadı.

Kostümleri,  sahnedeki performansları ve göstermiş oldukları özgüven ile dikkatleri  üzerlerine çeken öğrencilere programın sonunda okul müdürü Ömer ARMAĞAN tarafından hediyeler takdim edildi.

Programın kapanış konuşmasını yapan okul müdürü Ömer ARMAĞAN, "bize mükemmel bir gece yaşatan bu öğrencilerimizin her birinin gözlerinden öpüyorum. Emek veren başta Ömer KESKİN öğretmenimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum." Dedi