HABER ÇİĞDEM HACIFAZLIOĞLU Rize Kent Konseyi, 7. Seçimli Olağan Genel Kurulunu Rize Belediyesi meclis salonunda yaptı. Tek liste ile girilen genel kurulda mevcut Başkan Murat Yazıcı yeniden Rize Kent Konseyi Başkanı seçildi.

Çocuklar  sigara izmariti için uyardı Çocuklar sigara izmariti için uyardı

Rize Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu. Murat Yazıcı, Ömer Lütfü Çorbacı, Hatice Tuğba Akbulut, Ferdi Beyaztaş,Çiğdem Hacıfazlıoğlu, İshak Güngör, Emel Kuk, Orhan Başdemirci, Arzu Erbaş, Enes Karavin,Ayşe Memişoğlu, Çağrı Tatar,Mehtap Demir,Bahtiyar Çoruh,Dilek Avcı, Onur Beyaz,Abdullah Şentürk, Sefer Alan.

Genel Kurulda Rize Kent Konseyi yönetim Kurulunun yanı sıra Kadın, Gençlik,Engelli ve çocuk Meclislerinin yeni yönetimleri de belirlendi. Rize Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclislerinin Başkan ve yönetimleri değişirken, Engelli ve Çocuk Meclislerinin kadroları devam etti. Kadın Meclisi Başkanı Nevin Hacımustafaoğlu, Gençlik Meclisi Başkanı Mesut Eroğlu, Engelli Meclisi Başkanı Mustafa İnanç Er, Çocuk Meclisi Başkanı Ahmet Baran Albayrak oldu.

Rize Kent Konseyi bu yıldan itibaren çalışmalarını yönetim kurulu ve meclislerin yanı sıra çeşitli başlıklarda oluşturulan çalışma grupları ve tüm delegeler işbirliğinde yürütecek.