Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başkanlığında, 9-11 Ekim tarihleri arasında İzmir’in Urla ilçesinde düzenlenen İl Sağlık Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi.

81 ilin sağlık müdürleri ve Bakanlık bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; ülke genelinde sunulan sağlık hizmetlerinin mevcut durumu, sağlık yatırımları, devam eden çalışmalar ve planlanan projeler ele alındı.

Rize’de Palamut Bolluğu: 3 Tanesi 100 TL
Rize’de Palamut Bolluğu: 3 Tanesi 100 TL
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, sağlık hizmetlerinin niteliğinin artırılması, hizmet sunumunda etkinliğin güçlendirilmesi ve iller arasında koordinasyonun geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Rize İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Gökhan Demiral da toplantıya katılarak ilde yürütülen sağlık hizmetleri ve çalışmaların değerlendirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundu.