Pazarspor evinde Efeler09 FK ile 0-0 berabere kaldı Pazarspor evinde Efeler09 FK ile 0-0 berabere kaldı

Pazarspor As Başkanı Soner Çiçek 

Taraftarın bu desteği, hem maçlara gelerek, emde uygulamaya yeni konulacak ve ilk defa gerçekleşecek olan hizmetlere katkıda bulunarak göstermelerini söyledi.

As Başkan Soner Çiçek, taraftarların daha rahat maç izlemesi için Kombine bilet satışlarına başladıklarını, ayrıca Kulübe destek olmaları açısından Pazarspor’un resmi ürünlerinin satılacağı "STORE"ler açılacağını, taraftarların bu ürünlerden satın alarak kulübe destek olmalarını istedi.

Pazarspor Yönetim Kurulu Üyesi ve As Bakanı Soner Çiçek konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklama ‘da "Kulübümüzün taraftar desteğine çok ihtiyacı var. Bunu da statlara gelerek gösterebilirler. Taraftarlarımızın maçları daha rahat olarak izleyebilmeleri için biz bir "KOMBİNE" bilet çalışması yaptık. Protokol girişi ile ilgili olanlar  80  adet olup, elimizde  11 tane kaldı. Yıllık ücreti 7000 TL'dir. Bir de Pazarspor logolu VİP kart dediğimiz Kombine kartımız var. Bunlar Protokol tribününün sağında ve solunda bulunan D.C,E ve F  Bloklarıdır. Bunların yıllık abonman bedeli 1500 TL'dir. Satışlarımız başlamıştır. İsteyenler Pazarspor Kulüp Müdürü Gökhan Telatar'dan temin edebilirler.

Burada önemli olan  aynı  zamanda disiplin sağlamak. Kartlar numaralıdır, herkes kendi yerinde oturacak, her koltukta isimleri yazılacak, herkes kendi koltuğuna oturacak. Aynı zaman da yine Kulübümüzün ihtiyacı olan ve uzun yıllar hizmete geçirilemeyen, STORE'ler yani Pazarspor ürünlerini satan satış mağazalarını açmak için bir çalışma başlattık. Yaklaşık 10 gün içinde Mağazamız açılmış durumda olacak. Burada Forma, Şort, Eşofman, Çorap, Çanta gibi ve daha da geliştireceğimiz ürünler satılacak.

Taraftarımız bu şekilde de Kulüplerine destek olabilecekler. Bu mağaza Pazar’da ilk etapta Stat girişinde olacak. Taraftarlardan gelen bazı sitemler var mağaza merkeze uzak kalıyor, açılacak olan mağaza şehir merkezine yakın olabilir mi ? diye. Tatbiki olabilir. Öncelikle biz şunu söylüyoruz, önce yapılmayan  şeylere bir start vermek, onlara bir başlangıç yapmak, ondan sonrada yaptığımız  şeyleri  dahada geliştirmek , üzerine  koya  koya  gitmek. Tatbiki şehir merkezinde mağaza olabilir, aynı zamanda Valilikten gerekli izni alabilirsek Hava limanında da satış standımız olabilir, aynı zaman da büyük şehirlere de Rizeliler gününde stantlar koyulabilir, mağazalarda satışa sunulacak olan ürün çeşitlerini artırmış olabiliriz. Öncelikle bugüne kadar yapılmayanları yapalım, bir start verelim, taraftarda bize destek olsun, aynı zamanda sportif başarıda gelsin, hep birlikte daha güzel yerlere geleceğimize inanıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum, Allah'a emanet olun, takımınıza sahip çıkın, kendinize iyi bakın. Teşekkürler " dedi.