DENİZLİ (İHA) - Denizli'de yüklenici firmadan paralarını alamadıklarını iddia eden taşeron firma çalışanları, 15 katlı inşaatın çatısında eylem başlattı.

Büyükşehir'den YKS'de dereceye giren öğrencilere ödül
Büyükşehir'den YKS'de dereceye giren öğrencilere ödül
İçeriği Görüntüle

Olay, Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Göveçlik Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bölgede devam eden 15 katlı lüks bir rezidans inşaatında çalışan taşeron firma işçileri, bir süredir yüklenici firmadan paralarını alamadıkları iddiasıyla inşaatın çatışına çıktı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Güvenlik güçlerinin çatıda eylemlerini sürdüren inşaat işçilerini ikna edebilmek için arabuluculuk görüşmelerine başladığı bildirildi.

Kaynak: İHA