Toplantıya, Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Ali Hançeroğlu, Şube Başkanı, Şube Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Komitesi katıldı. Bu gen katılımlı toplantıda, Çaykur ve bölgedeki son gelişmeler değerlendirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Ali Hançeroğlu, sendikanın üzerinde çalıştığı projeler hakkında bilgi vererek, yapılan planlar ve hedefler üzerinde durdu. Hançeroğlu ayrıca mevcut durumun analizini yaparak, Çaykur ve bölgedeki çalışmaların önemine değindi, özellikle ekonomik kalkınma ve toplumsal gelişim konularına vurgu yaptı.Toplantıda ayrıca, kadın komitemizin çalışmaları da ele alındı. Kadın komitemiz, toplumsal cinsiyet eşitliği, kadın istihdamı ve kadın girişimciliği konularında yaptıkları projeleri ve bu projelerin sonuçlarını katılımcılarla paylaştı.

Tarihi fotoğraftan yola çıktı, eski valinin Rize’deki mezarına ulaştı Tarihi fotoğraftan yola çıktı, eski valinin Rize’deki mezarına ulaştı

Bölgedeki ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmeler değerlendirdi ve bu gelişmelerin sürdürülebilirliği için atılması gereken adımlar üzerinde duruldu. Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.