Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Samsun Artvin arası karayollarında hizmete alınan Elektronik Denetleme Sistemi EDS veya diğer adıyla Plaka Tanıma Sistemi PTS ile ilgili bir serzenişte eski AK Parti İstanbul Milletvekili ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi, Metin Külünk'ten geldi. Külünk sosyal medya hesabından;  "KARADENİZ’de biriken bu kızgınlık kimin işine yarar?" sorusuyla gündeme taşıdığı konu hakkında yetkililerin bu kararı tekrar gözden geçirmeleri çağrısında bulundu. 

Metin Külünk yaptığı paylaşımda: "Samsun’dan Artvin’e kadar EDS uygulaması üzerinden sokakta öfke biriktirmek kimin faydasına olacak?
Neden sokağın tepki ve beklentileri dikkate alınıp öfke biriktirmek odaklı yönetilmek yerine makul bir zeminde süreç yönetilmez.? Peki soralım.
KARADENİZ’de biriken bu kızgınlık kimin işine yarar?
Karar verenler bu sorunun cevabını vererek bayram ve yaz tatili öncesinde konuyu tekrar gözden geçirmeleri faydalı olacaktır" dedi.

Arhavi'de başıboş sokak köpekleri mahalleliyi birbirine düşürdü Arhavi'de başıboş sokak köpekleri mahalleliyi birbirine düşürdü