Mana Botanicals olarak, doğanın şifasını en saf ve doğal haliyle sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Farklı kültürlerden ve mistik öğretilerden ilham alarak oluşturduğumuz markamız, iyileştirme ve koruma amaçlı ruhani enerjiyi sizlerle buluşturuyor.

Marka Hikayesi: Mana kelimesi, çeşitli kültürlerde farklı anlamlar taşır. Doğu mistisizminde hakikat, maksat ve cevher anlamlarına gelirken, Batı Afrika ve Karayip geleneklerinde iyileştirme ve koruma amaçlarıyla kullanılan ruhani enerji anlamına gelir. Anadolu'da doğa için kullanılan "Ma Ana" terimi ise doğanın anaç ve şifacı rolüne vurgu yapar. Biz de Mana Botanicals olarak, bu derin anlamlardan esinlenerek yola çıktık. Amacımız, doğanın şifasını en doğal haliyle sizlere sunmak ve günlük hayatınızda küçük ama etkili dokunuşlarla iyilik getirmek.

Kuruluş ve Vizyon: Esansiyel yağlara olan tutkumuz, kendimizi tanıma yolculuğumuzla el ele yıllar içinde büyüdü. 2017 yılında, hayalimiz gerçek oldu ve kendi lavanta bahçemize sahip olduk. Yıllar içinde aromatik bitki yetiştiriciliği konusundaki bilgi ve deneyimlerimiz arttıkça, esansiyel yağların şifa ve iyilik potansiyelinden giderek daha fazla etkilendik. Bu tutku ve bilgi birikimi ile 2023 yılında Mana Botanicals'ı kurduk. Vizyonumuz, doğanın bize cömertçe sunduklarını herkesle paylaşmak ve herkesin kendi cevherini bulma yolculuğunda onlara yardımcı olmaktır.

Ürünlerimiz: Mana Botanicals olarak, esansiyel yağların şifalı gücünü en doğal haliyle sizlere sunuyoruz. Ürünlerimiz, tamamen doğal ve organik bitkilerden elde edilmiştir. Her bir yağımız, doğanın bize sunduğu cömert armağanların en saf haliyle sizlere ulaşmasını sağlamak amacıyla özenle üretilmiştir.

İletişim Bilgileri: Daha fazla bilgi ve ürünlerimizi incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: manabotanicals.co