Sakarya

Küpçüler Caddesi yeni bir kimliğe kavuşuyor

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ERENLER KÜPÇÜLER CADDESİ’Nİ BÖLGE SAKİNLERİNİN DAHA RAHAT YÜRÜYÜŞ YAPABİLMESİ VE ULAŞIM SAĞLAYABİLMESİ İÇİN YEPYENİ BİR KİMLİĞE KAVUŞTURUYOR.

Abone Ol

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler Küpçüler Caddesi’ni bölge sakinlerinin daha rahat yürüyüş yapabilmesi ve ulaşım sağlayabilmesi için yepyeni bir kimliğe kavuşturuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde program dahilinde sürdürdüğü yol yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (YOLBAK) ekipleri son olarak altyapısı tamamlanan Erenler Küpçüler Caddesi’nde mekanik malzeme serimi ve kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirdi. Asfalt çalışmaları öncesi 700 metrelik güzergahta mekanik malzeme (PMT) çalışmalarını gerçekleştiren YOL-BAK ekipleri, kaldırım yenileme ve genişletme çalışmalarına başladı. Ekipler baskı beton işlemleri ile bölgeye geniş, ferah yürüyüş alanı kazandırdı. Cadde, bölgedeki vatandaşların daha rahat yürüyüş yapabilmesi ve ulaşım sağlaması için yepyeni bir kimliğe kavuşacak.

YOLBAK’tan yapılan açıklamada, “16 ilçemizde program dahilinde yol yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz Erenler Küpçüler Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları sonrasında yayaların daha güvenli yolculuk yapması için kaldırım yenileme ve mekanik malzeme serimi çalışmalarına başladı. Çalışmalarımızı kısa sürede bitirdikten sonra güzergahı sıcak asfaltla buluşturacağız” denildi.