Aydın

Koçarlı Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevinde değişiklik

AYDIN (İHA) - KOÇARLI BELEDİYESİ YÖNETİM KADROSUNDA ÖNEMLİ BİR DEĞİŞİKLİK YAŞANDI. BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNİ UZUN SÜREDİR SÜRDÜREN HURİYE KONDU'NUN YERİNE, BELEDİYE ZABITA MÜDÜRÜ ŞAHİN GEZİCİ ATANDI.

Abone Ol

Koçarlı Belediyesi yönetim kadrosunda önemli bir değişiklik yaşandı. Belediye Başkan Yardımcılığı görevini uzun süredir sürdüren Huriye Kondu’nun yerine, Belediye Zabıta Müdürü Şahin Gezici atandı.

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı’nın kararıyla gerçekleştirilen atama sonrası eski Başkan Yardımcısı Huriye Kondu’nun ise Yazı İşleri Müdürlüğü görevinde bulunacağı ifade edildi. Belediye içindeki görev değişikliği kapsamında Başkan Arıcı’nın güvenini kazanarak Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Gezici’nin, özellikle belediye hizmetlerinin daha verimli ve etkili bir şekilde yürütülmesinde önemli rol oynaması beklenirken, Belediye Başkanı Özgür Arıcı yeni yardımcı ataması ile ilgili yaptığı açıklamada “Belediyemiz, Koçarlı halkına en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini yenilemekte ve geliştirmektedir. Şahin Gezici’nin belediyemizin yönetim kadrosuna katılmasıyla birlikte, çalışmalarımızın daha da güçleneceğine inanıyorum. Belediye yönetimi olarak, hem idari yapıyı güçlendirmek hem de hizmet kalitesini artırmak adına bu tür yenilikler yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Arıcı, Huriye Kondu’ya da bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, kendisinin Yazı İşleri Müdürlüğü görevinde bulunacağını duyurdu. Yeni Başkan Yardımcısı Şahin Gezici ise önemli göreve atanmanın büyük bir onur olduğunu belirterek Başkan Arıcı’ya teşekkür etti.

Gezici; "Belediyemize ve Koçarlı halkına en iyi hizmeti sunmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Başkanımızın bana duyduğu güven için teşekkür ediyorum ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğim"dedi.