Kayseri’de hizmete giren yeni bir Alman döneri firması açılış töreninde ilginç bir ana sahne oldu. Açılışa katılan Türkiye İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Okan Geçgel, kurdeleyi makas yerine döner bıçağıyla kesti.
Kurdele değil, döner bıçağı!
Geleneksel açılışlarda makas kullanılırken, bu kez sahnede dev bir döner bıçağı vardı. Okan Geçgel’in bu hamlesi hem törene damgasını vurdu hem de sosyal medyada dikkat çekti.
Açılışta konuşan Geçgel, “Yeni bir iş kolunun Kayseri’ye kazandırılması mutluluk verici. Döner bıçağıyla kurdele kesmek, hem eğlenceli hem de sektöre yakışır bir başlangıç oldu,” dedi.
Kayseri’de gastronomi alanında farklılık yaratmayı hedefleyen Alman döneri konsepti, açılışın ardından yoğun ilgi gördü.
Görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.
Törene katılanlar o anları cep telefonlarıyla kaydederken, döner bıçağıyla kurdele kesme anı günün en çok konuşulan detayı oldu.