Kartepe Teleferik'e ulaşım sağlayan alternatif güzergahlardan Derbent Mahallesi Atlas Sokak'ta 400 metrelik yolun asfaltlama çalışması tamamlandı.
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda güzergaha 700 ton asfalt serildi. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, asfaltlama çalışmasının tamamlandığı Atlas Sokak'ta incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldı. İncelemeye Derbent Mahalle Muhtarı Erdal Baş ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kayhan Baysal da katıldı.
Teleferiğe alternatif ulaşım güzergahı
Yol yenileme çalışmalarının ilçe genelinde planlı şekilde sürdürüldüğünü belirten Kocaman, Atlas Sokak'ın yenilenmesiyle Kartepe Teleferik'e çıkan alternatif bir güzergahın daha iyileştirildiğini ifade etti. Kocaman, 'Derbent Mahallemizde, Kartepe Teleferik'e çıkan alternatif bir yolu daha yeniledik. Atlas Sokak'ta gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında, 400 metrelik güzergaha toplam 700 ton asfalt serimi yaparak yolumuzu daha konforlu ve güvenli hale getiriyoruz. Kartepe'mizin turizm potansiyelini destekleyen, hem hemşehrilerimizin hem de ilçemizi ziyaret eden misafirlerimizin ulaşımını kolaylaştıran çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz' dedi.




