İstanbul

Kartal’da robotik devrim: 450 firma ‘Robotik Otomasyon Çözümleri’ programında buluştu

KARTAL BELEDİYESİ, MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI (MMO) İSTANBUL ŞUBESİ, HANNOVER FAİRS TURKEY VE ENDÜSTRİYEL OTOMASYON SANAYİCİLERİ DERNEĞİ (ENOSAD) İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLENEN ROBOTİK OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ PROGRAMI, KARTAL BİLİM, MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ MERKEZİ MAKİNE HANGAR’DA YOĞUN BİR KATILIMLA BAŞLADI. ETKİNLİK, 9 ANA SEKTÖRDEN 450 FİRMANIN BULUŞMA NOKTASI OLDU.

Abone Ol

Kartal Belediyesi, Makina Mühendisleri Odası (MMO) İstanbul Şubesi, Hannover Fairs Turkey ve Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) işbirliğiyle düzenlenen Robotik Otomasyon Çözümleri Programı, Kartal Bilim, Mühendislik ve Teknoloji Merkezi Makine Hangar’da yoğun bir katılımla başladı. Etkinlik, 9 ana sektörden 450 firmanın buluşma noktası oldu.

Kartal Belediyesi, Makina Mühendisleri Odası (MMO) İstanbul Şubesi, Hannover Fairs Turkey ve Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) işbirliğiyle düzenlenen Robotik Otomasyon Çözümleri Programı başladı. Kartal Bilim, Mühendislik ve Teknoloji Merkezi Makine Hangar’da başlayan ve 10 Ekim’e kadar devam edecek olan bu kapsamlı organizasyon, robotik otomasyonun iş dünyasında nasıl bir dönüşüm ortaya çıkardığını gözler önüne seriyor. Programın ilk gününde iki binden fazla ziyaretçi ağırlandı ve etkinlik, katılımcıların yoğun ilgisi eşliğinde devam ediyor.

Katılımcılar etkinlikte, robotik otomasyonun sunduğu verimlilik, maliyet avantajları, inovasyonun rolü ve teknolojinin geleceği üzerine düzenlenen oturumlarda, fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladı. Özellikle robotik otomasyonun iş gücüne getirdiği yenilikler ve maliyet avantajları öne çıkan konular arasında yer aldı.

Etkinlikte 50’den fazla uzman konuşmacı yer aldı

İlk iki gün büyük ilgi gören etkinlikte 50’den fazla uzman konuşmacı yer alarak; endüstriyel dönüşüm, insan ve makine etkileşimi, yeni teknolojiler ve sektördeki fırsatlar üzerine detaylı sunumlar gerçekleştirdi. Katılımcı firmalar, çeşitli sektörlerdeki robotik çözümleri sergileyerek iş dünyasındaki yenilikleri tanıtma fırsatı buldu.

Sektörün geleceği masaya yatırıldı

Yerli ve yabancı firmaların katılımıyla gerçekleşen etkinlik, iş ağlarını genişletmek isteyen firmalar için önemli bir platform oldu. Paneller ve oturumlar, aracılığı ile katılımcılara endüstriyel otomasyonun bugünü ve geleceği hakkında değerli bilgiler sunulurken, inovasyonun sektörde nasıl ivme kazandırdığını da gözler önüne serdi.