ADANA

Karısını ve kayınpederini vuran şüpheli, “Sinirle yaptım”

ADANA’DA BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU KARISINI VE YANINDAKİ KAYINBABASININ TABANCA İLE VURAN ŞÜPHELİ ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI. ŞÜPHELİ EMNİYETTEKİ İFADESİNDE, “BİR ANLIK SİNİRLE SALDIRI DÜZENLENDİM” DEDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ.

Abone Ol

Adana’da boşanma aşamasında olduğu karısını ve yanındaki kayınbabasının tabanca ile vuran şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüpheli emniyetteki ifadesinde, “Bir anlık sinirle saldırı düzenlendim” dediği öne sürüldü.

Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi’nde 22 Ekim günü İddiaya göre, Ayşegül T. (24), kocası İzzettin T.’ye (24) anlaşamadığı için boşanma davası açmış İzzettin T.’de kayınbabası Salih K.’yı (50) ve eşini araca bindikten sonra tabancayla vurmuş kaçarken de motosiklet gasp etmişti. Bu anlarda saniye saniye görüntülenmişti. Şüpheli motosikletle kaçarken Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kovalamaca sonucu yakalandı.

“Sinirle yaptım”

Emniyette ifadesi alınan İzzettin T., “Karım benden ayrılacaktı, barışmak için görüşmeye gittim. Ancak kayınbabam görüştürmedi. Bende evin önünde bekledim, bir anlık sinirle saldırı düzenledim” dediği öne sürüldü. Şüpheli ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.