Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde tüm yurtta organize edilen "Kamu Spor Oyunları" kapsamında düzenlenecek olan Kurumlar Arası Voleybol, 3x3 Basketbol Turnuvası ve Masa Tenisi Turnuvası Düzce’de başlıyor.

Başvurular 3 Eylül tarihine kadar e-Devlet – Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilirken; başvuru sürecinin ardından il seçmeleri 3 Eylül – 20 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Basketbol, masa tenisi ve voleybol branşlarındaki etkinlik için başvuruların e-Devlet üzerinden ’2. Kamu Spor Oyunları’ seçmesinden yapılacak. 3 Eylül 2024 tarihine kadar yapılacak başvuruların Düzce il seçmeleri 3-20 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Emekli kamu çalışanları, öğrenciler, stajyerler ve son iki sezonda aktif lisanslı sporcu olanların kapsam dışında olduğu seçmelere katılmak isteyenlerin e-Devletten giriş yaparak Spor Bilgi Sisteminde bulunan turnuva etkinliğine şahsen başvurması gerekecektir.

1 kilo uyuşturucu ele geçirildi 2 kişi tutuklandı 1 kilo uyuşturucu ele geçirildi 2 kişi tutuklandı

Kamu Spor Oyunları’nda kamu çalışanlarının birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak, kurumlar arası iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak, spor yapma alışkanlığı kazandırmak hedefleniyor.

Kaynak: iha