Kayseri 2.Amatör Küme’den 1. Amatör Küme’ye yükselen Kalespor, yeni formalarını tanıttı. Formalarda yer alan detay ise taraftarların büyük beğenisini kazandı.

Türkiye 3. Lig: Erciyes 38 FK ilk galibiyetini aldı Türkiye 3. Lig: Erciyes 38 FK ilk galibiyetini aldı

Kalespor, 2024-2025 sezonu için hazırlanan yeni formalarını tanıttı. İç saha ve dış saha formaları ilk kez görücüye çıktı. Kalespor’un hem iç sahada hem de deplasmanda giyeceği yeni sezon formalarının tanıtımı Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan tarihi kale içerisinde yapıldı. Kurulduğu günden sonra adından sıkça söz ettiren Kalespor, yeni sezon için büyük hedefler belirledi. Kalespor Kulüp Başkanı Erhan Vurdem, yeni formaların takıma getireceği enerjiyle, sahada daha başarılı olacaklarını ve taraftarlarını gururlandıracaklarını ifade etti. Kalespor’un yeni iç ve dış saha formaları, hem tasarımları hem de kaliteleriyle dikkat çekiyor.

Kalespor Kulübünden yapılan paylaşımda, "Her forma yeni bir hikaye anlatır, bu sezon bizim hikayemiz başlıyor. 2024-2025 sezonu formalarımız hazır. Kalespor ailesi olarak 2024-2025 sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Yeni sezonda deplasman maçlarımızda giyeceğimiz formaların, tasarımın ve kalitenin öncüsü olan Unikforma sponsorluğunda sizlerle buluşuyor. Yeni sezon formalarımızın özel tasarımı ve yüksek kalitesiyle sahada fark oluşturacağız” denildi.

Kaynak: iha