İstanbul Avcılar’da bir şüpheli, iş yerinin önünde masada bulunan telefonu çalarak uzaklaştı. Şikayet üzerine polisin yaptığı çalışma sonucu şüpheli yakalandı.

Olay, 21 Eylül Cumartesi günü Avcılar Ambarlı Mahallesi’nde yaşandı. İş yerinde çalışan Cem Efe Ertürk, dükkana gelen müşteriyle ilgilenmek için içeri girdi. Bu sırada telefonunu bahçedeki masanın üzerinde bıraktı. Dükkanın önünden geçen Fırat B. isimli şahıs, masanın üzerindeki telefonu gördü ve telefonu alarak olay yerinden uzaklaştı. Durumu fark eden çalışanlar polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüpheliyi tespit etti. Tespit edilen şüpheli Fırat B., bulunduğu adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli ifadesinde çaldığı telefonu bin 500 TL’ye bir telefoncuya sattığını itiraf etti. Bunun üzerine polis, telefon alım satımı yapan ve çalıntı telefonu satın alan S.B. isimli şahıs hakkında da ‘suç eşyasının alınması’ndan işlem yaptı.

UEFA Avrupa Ligi: Fenerbahçe: 0 - Union Saint-Gilloise: 0 (Maç devam ediyor) UEFA Avrupa Ligi: Fenerbahçe: 0 - Union Saint-Gilloise: 0 (Maç devam ediyor)

Öte yandan telefonu çalan Fırat B’nin hırsızlıktan birden çok suç kaydının olduğu ve kesinleşmiş 13 yıl 4 ay cezasının olduğu öğrenildi.

Kaynak: iha