Manisa

İlk yarıda 4 gol yiyen rakip takım sahadan çekildi

MANİSA 1. AMATÖR KÜME 1A TURGUTLU GRUBUNDA İLK YARISI AHMETLİ BELEDİYESPOR'UN 4-0 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE DEVAM EDEN MÜCADELEDE HAKEMİN GÖSTERDİĞİ KIRMIZI KARTA İTİRAZ EDEN FUTBOLCULAR VE HAKEM ARASINDA YAŞANAN TARTIŞMA SONRASI SELVİLİTEPESPOR MAÇTAN ÇEKİLDİ.

Abone Ol

Manisa 1. Amatör Küme 1A Turgutlu Grubunda ilk yarısı Ahmetli Belediyespor’un 4-0 üstünlüğü ile devam eden mücadelede hakemin gösterdiği kırmızı karta itiraz eden futbolcular ve hakem arasında yaşanan tartışma sonrası Selvilitepespor maçtan çekildi.

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde oynanan Ahmetli Belediyespor ile Selvilitepespor karşılaşmasının ilk yarısında 4-0 geriye düşen ve hakemle tartışan futbolcusunun kırmızı kart yemesi sonrası Selvilitepespor maçtan çekildi.

Manisa 1. Amatör Küme 1A Turgutlu Grubunda mücadele eden Ahmetli Belediyespor sahasında Selvilitepespor’u konuk etti. Seyircisi önünde maçın ilk yarısında 3-0 öne geçen Ahmetli Belediyespor, bulduğu penaltıyı gole çevirince maç 4-0’a geldi. Gol sonrası Selvilitepesporlu futbolcuların hakeme itirazı üzerine maçın hakemi rakip futbolcuya kırmızı kartını gösterdi. Kart sonrası ortamın bir anda gerilmesi ile birlikte Selvilitepespor yönetimi sahadan çekildiklerini belirterek futbolcularını sahadan çekti. Ahmetli Belediyespor, bu skor ile birlikte 3 puanın sahibi olarak grubunda 2. sıraya yükseldi.