MAGAZİN

İlhan Palut'tan hakkındaki sosyal medya paylaşımlara yorumu

Çaykur Rizespor Teknik Dşirektörü İlhan Palut sosyal medyada hakkında yapılan paylaşımlara kinayeli şekilde cevap verdi.

Abone Ol

Çaykur Rizespor'un tecrübeli teknik direktörü İlhan Palut alınan kötü sonuçların ardından yaptığı basın toplantılarındaki açıklamalarının sosyal medyada gündem olmasıyla ilgili yayıncı kuruluş bein sports muhabirinin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, insanlar da mutlu oluyorsa benim için de bir sakıncası yok dedi.

Herzaman futbolla anılmayı tercih ettiğini belirten Palut: "Aslında benim haberim olabilecek bir kanalım mecram yok ama tabii ki dostlarım, arkadaşlarım WhatsApp üzerinden bana gönderiyorlar. Ben de dinliyorum evet ben de şunu diyorum ekibe. “Bakın arkadaşlar sonuçlar gelmezse işte böyle başka şeylerle sosyal medyaya düşmeye başlarız, başka konularda, sosyal medyada anılmaya başlarız. Onun için biz hemen sonuçlar almaya başlayalım ki tekrar insanların aklında iyi antrenör, iyi futbol oynayan antrenörler olarak yer edelim. Ama tabii ki günümüzde futbol dünyasının da sosyal medyadaki etkinliğini yadsıyamam. Evet gördüğüm görüntüler belki insanların futbola bir yerden tutunmalarını belki futbola çok ilgisi olmayan insanların merakını işte belki bir iki dakikalık motivasyonlarını, morallerini yükseltmesini sağlıyorsa evet futbolun da her tarafı stres değil. Bazen böyle noktalarda insanları futbola yaklaşabileceği noktalar. Ben her zaman futbolla anılmayı, futbolla konuşulmayı tercih ederim ama insanlar da mutlu oluyorsa benim için de bir sakıncası yok" dedi.