Haber:Arzu ErbaşRize Belediyesi'nin doğum gününde ailesi ile birlikte sürpriz yaptığı temizlik işçisi İsmail Yılmaz herkesi duygulandırdı. Temizlik yaptığı parktaki led ekrandan yansıtılan videoda önce kızı Aydanur sonra eşi Hatice Yılmaz'ın doğum günü mesajını dinleyen İsmail Yılmaz gözyaşlarına boğuldu. Bu esnada Aydanur'un elinde pastayla babasının çalıştığı parka gelmesi duygu dolu anlar yaşattı. Belediye Temizlik İşleri Müdürü Ferdi Beyaztaş ve mesai arkadaşlarınında katıldığı doğum günü kutlamasında İsmail Yılmaz 52. yaş gününde unutulmaz anlar yaşadı. 

Sosyal medya platformlarında yayınlanan video ise binlerce kişiye ulaştı. Videoyu izleyenlerden Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı GS'li iş insanı Dinçer Azaphan'da İsmail Yılmaz ve ailesine sürpriz yaptı. Azaphan, Yılmaz ve ailesini bir Galatasaray maçını locasından izlemeye davet ederek  maddi ve manevi destekte bulunduğu belirtildi.

Çayın yaprağı da çöpü de tohumu da para ediyor Çayın yaprağı da çöpü de tohumu da para ediyor

İş insanı Dinçer Azaphan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Galatasaraylı, Beşiktaşlı,Trabzonsporlu yada Fenerbahçeli,renklerin hiç bir önemi yok, Rize'de yaşayan İsmail abimiz gibi emekçi büyüklerimizi mutlu etmek,bizim boynumuzun borcudur." dedi.