Kuşadası’nda Haybulans 16 bin 614 can dostun yardımına koştu Kuşadası’nda Haybulans 16 bin 614 can dostun yardımına koştu

Aydın’ın Germencik ilçesinde bulunan İlçayı’nda sel ve su taşkınlarının önlenmesi amacıyla belediye ekipleri tarafından temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Daha yaşanabilir bir kent oluşturma çabalarını sürdüren Germencik Belediyesi, yaklaşan kış ayları sebebiyle yaşanacak yoğun yağışlarda sel ve su baskınlarının yaşanmaması hedefiyle ilçe genelindeki hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçeve sahaya inen ekipler, İlçayı’nda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Muhtemel sel ve su baskınlarının da önüne geçmek için çalışma gerçekleştiren ekipler, bölgedeki atıkları, çamur birikintilerini ve diğer engelleri temizledi. Yapılan temizliğin ardından İlçayı hem daha estetik bir görünüme kavuştu hem de hijyenik bir hale getirildi.

Konu ile ilgili Germencik Belediyesi’nden yapılan paylaşımda “Aşırı yağışlarda sel ve su taşkınlarının önüne geçmek için İlçayı’nda ekiplerimiz temizlik çalışmalarını sürdürüyor” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: iha