GÜNDEM

Gençlik Spor'un burs ve kredi başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin burs ve kredi başvuruları başladı E-devlet üzerinden alınacak başvurular için son gün 13 Ekim Pazar saat 23 59 olarak duyuruldu

Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin burs ve kredi başvuruları başladı. E-devlet üzerinden alınacak başvurular için son gün 13 Ekim Pazar saat 23.59 olarak duyuruldu.ANKARA (İGFA) - Gençlere barınma imkanı sunmanın yanı sıra onları maddi açıdan da destekleyen Gençlik ve Spor Bakanlığı, yeni döneme ilişkin burs/kredi başvurularını almaya başladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2024-2025 eğitim öğretim yılında ilk defa bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan öğrenciler, halen bir yükseköğretim programına devam eden ara sınıf öğrencileri ve yurt dışında öğrenim gören Türk vatandaşları, burs/kredi başvurusunda bulunabileceğini açıkladı.

13 Ekim Pazar günü saat 23.59'a kadar devam edecek olan burs/kredi başvurularının e-Devlet üzerinden alınacağı belirtilirken, başvuru bilgilerini değiştirmek isteyen öğrencilerin yine bu tarihe kadar e-Devlet üzerinden bilgilerini güncelleyebileceği bildirildi.

https://twitter.com/OA_BAK/status/1843546440783495542