Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Eskişehirli sporcu Aybike Tekin’in, Samsun’da düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karmaları Seçme Müsabakaları’nda Türkiye Karması’na seçildiği belirtildi.

4-6 Nisan 2025 tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirilen müsabakalarda Aybike Tekin, 200 metre karışık stilde 02:40.61 ile A3, 100 metre kelebek stilde 01:12.65, 200 metre serbest stilde 02:16.88 ve 400 metre karışık stilde 05:44.52 ile A2 barajlarını geçti. Tekin, bu derecelerle Türkiye Yüzme Federasyonu Karması’na girmeye hak kazandı.

Büyükşehir’den personele "En İyi Narkotik Polisi: Anne" eğitimi Büyükşehir’den personele "En İyi Narkotik Polisi: Anne" eğitimi

Aybike Tekin, Macaristan’da düzenlenecek uluslararası müsabakalarda Türkiye’yi, Eskişehir’i ve kulübünü temsil edecek. Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kaynak: İHA