Ankara

Ersun Yanal: "Oynadığımız oyunu tekrarlayabilmek birinci hedefimiz"

AMED SPORTİF FAALİYETLER TEKNİK DİREKTÖRÜ ERSUN YANAL, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA, "HER TAKIMDA OLDUĞU GİBİ DİĞER MAÇLARIN SONUCUNU DA KESTİRMEK ÇOK ZOR. İLGİNÇ BİR LİG OLDU. BU LİGDE OYUNU TUTTURMAK, BUNU ARKA ARKAYA OYNAMAK VE BU OYNADIĞINIZ OYUNU YENİ KURULMUŞ BİR TAKIM OLARAK TEKRARLAYABİLMEK BİZİM BİRİNCİ HEDEFİMİZ" DEDİ.

Abone Ol

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, "Her takımda olduğu gibi diğer maçların sonucunu da kestirmek çok zor. İlginç bir lig oldu. Bu ligde oyunu tutturmak, bunu arka arkaya oynamak ve bu oynadığınız oyunu yeni kurulmuş bir takım olarak tekrarlayabilmek bizim birinci hedefimiz" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Amed Sportif Faaliyetler’de Teknik Direktör Ersun Yanal, maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuştu. Yanal, ligde birbirine yakın çok takımın olduğunu ve her takımın birbirinden puan alabileceğini belirterek, "Birbirine çok yakın seyreden, her takımın birbirinden puan aldığı bir lig yaşıyoruz. Bu ligin birbirine yakın takımları, ortalama takımların azlığını ortaya çıkartıyor. Bu konudaki deneyimlerimiz bize oyunun gerçeklerini de gösteriyor. Gençlerbirliği en az gol yiyen takımlardan biri. Fakat az gol atan takımlardan da biri. Her takımda olduğu gibi diğer maçların sonucunu da kestirmek çok zor. İlginç bir lig oldu. Bu ligde oyunu tutturmak, bunu arka arkaya oynamak ve bu oynadığınız oyunu yeni kurulmuş bir takım olarak tekrarlayabilmek bizim birinci hedefimiz. Oyuncuların iyi niyetinden hiç şüphem yok" diye konuştu.