Siyah-beyazlılar yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında 23 yaşındaki savunma oyuncusu Emirhan Topçu’yla sözleşme imzaladı. Topçu, Tüpraş Stadyumu’nda İkinci Başkan Hüseyin Yücel ile Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi M. Kaan Şakul’un da katıldığı imza töreninde kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüze uzun yıllar boyunca önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Emirhan Topçu’ya Beşiktaş ailesine hoş geldin diyoruz" denildi.

Çaykur Rizespor altyapısında yetişen Emirhan Topçu bir süre Celik Zenica ve Menemenspor'da kiralık olarak forma giydi. 23 yaşındaki savunmacı, Rizespor kariyerinde 89 maça çıktı.

ÇAYKUR RİZESPOR VEDA ETTİ

Çaykur’dan Doğu ve Güney Anadolu Bölgelerine ziyaret Çaykur’dan Doğu ve Güney Anadolu Bölgelerine ziyaret

Çaykur Rizespor, Beşiktaş'a transfer olan Emirhan Topçu için bir veda paylaşımında bulundu. Çaykur Rizespor'dan paylaşılan veda mesajında şu ifadeler kullanıldı:

"10 yıldır başarı ile kulübümüzün her kategorisinde görev alan, bu forma altında basamakları birer birer çıkarak kaptanlık bandını gururla taşıyan, şampiyonluk sevinci yaşayan, bu şehrin atmaca kanatlı evladı Emirhan Topçu'ya yeni kariyerinde başarılar dileriz."

Kaynak: iha