Advertising news

Dikkat Çekici Altın Kolyeler ve Kolye Uçları

Abone Ol

Sitemizde yer alan altın kolye modelleri, usta ellerde ince işçilikle üretilmiştir. Farklı seçenekleri bulunan bu aksesuarlar arasından harfli, taşlı, figürlü ya da geometrik şekilli olan modelleri tercih edebilirsiniz. Günlük kullanıma uygun 14 ayar altın kolye modellerinin yanında özel günlerde kullanılabilecek tasarımlar da bulunur. Kolye kullanımı tarihte Mezopotamya uygarlıklarına kadar dayanır. Nazar boncuklu altın kolye modellerimiz sürekli yenilenen takı koleksiyonlarımızın vazgeçilmezleri arasında yer alır. Küçük taşlar, kalp, kelebek figürleri, sade şekiller ile işlenen minimal altın kolye modellerimiz ile kişisel tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Altın kolye modellerimiz hem geleneksel hem de modern tarzlara uyum sağlayabilen zincir detaylarına sahiptir. Bu ürünlerimiz herhangi bir uç kullanılmadan da rahatlıkla takılabilir. Kadınlar tarafından en çok tercih edilen kolye modellerimiz arasında burgu ve halat kolye seçeneklerimiz de bulunur. Balık sırtı kolye modellerimiz uzun yıllardır popüler olan ürünlerimiz arasında yer alır.

14 Ayar Altın Kolye Fiyatları Nasıldır?

14 ayar altın kolye seçenekleri eşsiz bir ziynet eşyası olmasının dışında yatırım aracı olarak da tercih edilebilir. Tercih edilecek kolye modellerine bağlı olarak fiyatlarımız da değişiklik gösterir. Altın kolye çeşitleri içerisinde farklı renk seçenekleri de bulunur. Beyaz altın kolye modelleri farklı tasarımları ile dikkat çeker. Özellikle son dönemlerde rose altın kolye modelleri daha çok tercih edilmektedir. Bu kolyelere sevilen pembe rengini vermek için bakır eklenir. Bu renkte kolye çeşitlerini sevdiklerinize hediye olarak da satın alabilirsiniz.

Altın kolye ucu istediğiniz zincire takılarak kullanılabilir. Bu parçaların çıkarılıp takılması son derece kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Her beğeniye uygun olan kolye ucu modellerini sitemizde rahatlıkla bulabilirsiniz. Yazılı, desenli, modelli gibi farklı seçeneklere sahip olan kolye uçları içerisinden beğendiğiniz modelleri kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Fiyonk sitemiz aracılığı ile hem kendiniz için hem de sevdikleriniz için emsalsiz kolye ucu modellerini bulabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey sitemize girip beğendiğiniz ürünü satın almak olacaktır.

Farklı Tasarımlara Sahip 14 Ayar Altın Kolye Ucu

Kolye uçlarından bir zincire birden fazla takabilirsiniz. Tarzınıza ve zevkinize uygun olan kolye ucu tasarımlarının avantajlarının keyfini çıkarmanız mümkündür. Tamamen tarzınızı yansıtan kolye ve kolye uçları ile kıyafetlerinize farklı bir hava katabilirsiniz. Altın kolye ucu seçenekleri oldukça fazla olduğundan bu modellere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Fiyonk.com.tr sitemizde bulunan tüm modeller içerisinden beğendiklerinizi alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Altın kolye uçları farklı tasarımları ile dikkat çeker. Her bütçeye ve tarza uygun olan kolye ucu çeşitlerini kolaylıkla satın alabilirsiniz. Farklı sembollerden oluşan çeşitlerimiz de bulunur. Taşlı ve taşsız seçenekleri bulunan kolye uçları arasından günlük hayatta ya da özel günlerde kullanabileceğiniz modelleri tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı ve Kaliteli Kolye Uçları

14 ayar altın kolye ucu çeşitleri hem kibar bir görünüme sahip olması hem de uygun fiyatlı olması nedeniyle günümüzde sıklıkla tercih edilir. Kolye uçlarının gram cinsinden ağırlıkları büyüklüklerine ve modellerine bağlı olarak değişiklik gösterir. Sitemizde yonca, kalp, harf altın kolye seçeneklerimiz bulunur. Günlük olarak son derece kullanışlı olan bu kolye uçları özel günlerde de rahatlıkla tercih edilebilir.

Kolye uçlarının modern ve farklı tasarımlarının yanında daha klasik olanları da bulunur. Sitemizde bulunan kolye uçlarını inceleyerek size uygun olan modelleri kolay bir şekilde seçebilirsiniz.