Aydın

Didim’de okul kantinleri ve yemekhanelerde gıda denetimi yapıldı

DİDİM İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ ÖĞRENCİLERİN VE ÖĞRETMENLERİN GÜVENİLİR GIDAYA ULAŞMALARINI SAĞLAMAK AMACIYLA İLÇEDEKİ OKULLARDA FAALİYET GÖSTEREN KANTİN VE YEMEKHANELERDE, AYRICA OKUL ÇEVRESİNDE BULUNAN İŞLETMELERDE GIDA DENETİMLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Abone Ol

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri öğrencilerin ve öğretmenlerin güvenilir gıdaya ulaşmalarını sağlamak amacıyla ilçedeki okullarda faaliyet gösteren kantin ve yemekhanelerde, ayrıca okul çevresinde bulunan işletmelerde gıda denetimleri gerçekleştirdi.

Öğrencilere ve öğretmenlere sunulan gıdaların hijyen standartlarına uygunluğunu sağlamak ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını teşvik etmek amacıyla Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri okullarda ve çevrelerindeki kantin ve yemekhanelerde bir dizi denetim gerçekleştirdi. Ekipler, gıda güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak ve potansiyel sağlık risklerini önlemek için titizlikle denetimlerini gerçekleştirdi. Denetimlerin, öğrencilerin sağlıklı bir şekilde büyümesi ve gelişmesi açısından kritik öneme sahip olduğu vurgulandı. Yetkililer, yapılan denetimlerin düzenli olarak süreceğini belirtti.