Denizli’de son günlerde devam eden yüksek sıcaklıkların, yerini yağmurlu ve çok bulutlu bir havaya bırakması bekleniyor. Meteoroloji önümüzdeki günlerde beklenen ani sıcaklık düşüşlerine karşı uyardı.

Meteoroloji 5. Bölge Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre, Ege bölgesinde yer alan başta Denizli olmak üzere çevre illerin 29 Eylül ile 2 Ekim 2024 tarihleri arasında hava sıcaklıklarının azalarak mevsim normallerinin 10 ila 15 derece altında seyretmesi beklendiğini duyurdu. 2 Ekim Perşembe 2024 gününden itibaren soğuk havanın bölgeden terk edeceği tahmin edilmektedir. Denizli’de çok bulutlu sağanak sağışlı; yağışların öğle saatlerinde yer yer orta kuvvette olması bekleniyor; hava sıcaklıklarının ise en yüksek 25, en düşük 17 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

Çivril Emniyeti şehit polisler için lokma hayrı yaptı Çivril Emniyeti şehit polisler için lokma hayrı yaptı

Meteoroloji yetkilileri vatandaşları ani sıcaklık değişimlerine karşı hazırlıklı olunması ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı hava tahmin raporlarının dikkatle takip edilmesi önemle arz ettiğini açıklayarak uyardı.

Kaynak: iha