Ebeveynler, çocuklarının en verimli öğrenme çağlarında Kuran’ı öğrenmelerini destekler. Siz de çocuğunuz için Kuranı Kerim arıyorsanız, Hayrat.com.tr’yi inceleyebilirsiniz. Çocukların severek Kuranı Kerim öğrenmelerine yardımcı olacak, her yaşa uygun elifba ve elifba setleri satışa sunan Hayrat, Kuranı Kerime geçen çocuklarınız için kolay okunan Kuranı Kerim basımı ve dağıtımı gerçekleştirir.

Çocuklar için kuranı-ı kerim çeşitleri, renkli cilt olarak basılır. Bu sayede çocuklar renkli Kuranı Kerim nüshalarını daha çok benimser ve sever. Çocukların en çok ilgisini çeken renkler, pembe Kuranı Kerim ve mavi Kuranı Kerim çeşitleridir. Çocuklar için Kuran Kerim’lerin en önemli özelliği, okunabilir olmasıdır. Hayrat Neşriyat üzerinden satın alacağınız Kuranı Kerimler, kolay okunabilir olması ile ebeveynlerin büyük beğenisini kazanır.

Diyanet Onaylı Çocuk Kuranı Kerimlerinin Özellikleri Nelerdir?

Hayrat Neşriyat’ta satışa sunulan çocuklar için Kuranlar, Diyanetten onaylı ve mühürlüdür. Web sitesinde yer alan tüm Kuranı Kerimler, Hüsrev hattıdır ve kolay öğrenme imkanı sunar. Kolay okunabilir olması için 40 yıl boyunca defalarca yazılan ve 10 yıl da harf ve noktalamalarda düzenleme yapılan Kuranlar, 50 yıllık bir çalışma neticesi ortaya çıkmıştır. Günümüzde gelişen bilgisayar teknolojileri sayesinde düzenlemeler devam eder. Çocuk kuranları, daha kolay okunabilmesi için çalışmalar, günümüzde de devam eder.

Hayrat tarafından satışa sunulan Kuranı Kerimler, çocuk psikolojisine uygun olacak şekilde renk renk ciltler halinde üretilir. Kuranı Kerimi çocuklara sevdiren bu tasarımlar, ebeveynlerin de ilk tercihidir.

Gümüş Yatırımı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler Gümüş Yatırımı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

En Çok Tercih Edilen Çocuk Kuranı Kerim Renkleri

Çocuklar ilgilerini çeken tasarımlar sayesinde çok daha kolay öğrenebilir. Çocuklara göre kuranlar, hem içerikleri hem de renkleri ile öğrenmeye teşvik eder. Pembe çocuk Kuranı Kerim, özellikle kız çocukları tarafından çok tercih edilir. En çok tercih edilen çocuk Kuranı Kerimlerinden olan pembe, yeni doğan mevlidi gibi organizasyonlarda da günün anısına ideal bir hediyeliktir.

Mavi çocuk Kuranı Kerim, pembe renkten sonra en çok tercih edilen çocuk Kuranı Kerimidir. Erkek çocuklar tarafından tercih edilen mavi renk, yine hediyelik olarak da değerlendirilebilir. Yeşil çocuk Kuranı Kerim de en çok tercih edilen renklerden biridir. Turkuaz çocuk Kuranı Kerimi, yeni doğan mevlitlerinde hediyelik olarak tercih edilen renklerden biridir. Lacivert çocuk Kuranı çocuk, büyük herkes tarafından büyük ilgi görür. Lila da bir diğer ilgi gören renklerdendir. Lila çocuk Kuranlar kız çocukları ve yetişkinler tarafından beğeni kazanır.

Çocuklar için üretilen Kuranlar, renk dışında farklı ebat seçenekleri de sunar.  Rahle boy, orta boy, Hafız boy ve çanta boy çocuk Kuranları hem çocukları öğrenmeye teşvik eder hem de işlevsel bir kullanım sunar. Hayrat Neşriyat üzerinden çocuğunuzun ilgisini çekecek çocuklar için kuranı-ı kerim çeşitleri farklı renk ve ebatları ile beklentilerinize en iyi çözümleri sunuyor.