Cmb Yachts kullanıcılarına denizin ve dünyanın en özgür halini elde etme şansı vadediyor. Başaran Holding iştirakiyle 2006 yılında Antalya’da kurulan CMB Yachts mega yat üretimi ile öne çıkıyor. Benzersiz ve yenilikçi tasarımlara sahip olan firma, denizin ve dünyanın bilinmeyen güzelliklerini keşfetmeye imkan tanıyor. Hayallerin ötesinde bir deneyim sunan, inovatif ve teknolojik tasarımlara sahip olan yatlar, denizcilik dünyasında lider olan CMB Yachts tarafından özel olarak üretiliyor.

Denizin ve Dünyanın En Özgür Halini CMB Yachts ile Tanıyın

CMB Yachts için en temel haliyle bir yat inşa şirketi olduğunu söylemek mümkündür. Fakat firma yatlarını yalnızca bir ulaşım aracı olduklarını kabul etmez. Aksine bir yaşam tarzı olarak değerlendirilen yatlar, CMB Yachts’ın çağın ötesinde tasarımcılara ve mühendisleri ile bir araya gelir. Bu durum ortaya benzersiz tasarımların çıkmasını sağlar.

Yalnızca denize değil dünyaya açılan yeni bir kapı olarak değerlendirilen yatlar, yeni kültürleri deneyimlemek ve dünyanın dört yanını konforlu bir şekilde gezmek isteyenler tarafından tercih edilir. Özgürce seyahat imkanı sağlayan, özgürlük felsefesi ile tasarlanan yatlar, benzersiz ve yenilikçi tasarımlara sahiptir.

CMB Yachts tarafından üretilen yatlar genellikle mega yat sınıfında kategorilendiriliyor. Yaptığı üretimlerle dünyanın en prestijli yat üreticilerinden biri olarak anılan CMB Yachts denizin ve dünyanın özgürlüğünü yatlar sayesinde müşterilerine sunuyor.

Deniz yolculuğuna rehberlik eden misyonu ile üretimi bir diğerinden daha başarılı olan CMB Yachts, onlarca kullanıcının tercihidir. Firma tarafından özenle geliştirilen yatların gördüğü yoğun ilgiye sebep olan birden fazla özellikleri olduğunu söylenebilir. Bunların arasında inovasyon ve teknoloji ile geliştirilmiş olmaları başta gelir.

Son Teknoloji Özelliklere Sahip Mega Yatlar

Son teknoloji tasarım özellikleri içeren, ayrıcalıklı bir kullanım vadeden ve rakipsiz bir teknolojiyle üretilen yatlar CMB Yacht imzası taşır. Gelişen çağın gerekliliklerine yakından takip eden bir firma tarafından üretilen yatları tercih etmek uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz bir deniz aracına sahip olmak anlamına gelir. Böylelikle teknolojinin getirilerinden yararlandığınız, isteklerinizi ve hayalinizi tam anlamıyla karşılayan bir yata sahip olabilirsiniz.

Yüksek kalite ile üretilen yatlar firmanın üstün tasarım anlayışına sahip tasarımcıları tarafından özenle ele alınıyor. Estetik açıdan dikkat çekici tasarımlarının yanı sıra olağanüstü performans sunmalarını sağlayan teknik özellikleri de tercih edilmelerinin sebebidir. Kanıtlanmış mühendislik ve sektörün en iyi malzemeleri ile yapılan inşa, CMB Yachts’ın yat üretimi konusunda önde gelen markalardan biri olmasını sağlıyor.

Deniz tutkunlarının tercihi olmayı başaran yatlar, bir tür deniz araçlarıdır. Klasik deniz araçlarından farklı olarak daha lüks şekilde tasarlanırlar. Standart yat boyutlarından daha büyük ve daha lüks şekilde dizayn edilen yatları ise mega yat adı verilir. Cmb Yachts tarafından üretilen farklı mega yat seçenekleri bulunur. Dünyanın her yerinde tercih edilen mega yatlar, CMB Yachts güvencesiyle uzun ömürlü bir kullanım sunar.