SPOR HABERLERİ

Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği kongre yapacak

Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Yasası gereği 93. Genel Kurul Toplantısını yapılacak

Abone Ol

Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Yasası gereği Olağanüstü Genel Kurul toplantısını Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde yapacak.

Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nden yapılan açıklamada: "26 Nisan 2022 tarihinde yürürlüğe giren 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Yasasında öngörülen yükümlülüklerin yerine getirilmesi için alınan kongre toplantı kararı 17 Ekim 2024 Perşembe günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Çoğunluğun sağlanamaması durumunda, ikinci toplantı aynı yerde 24 Ekim 2024 Perşembe günü, saat 11:00 de ayni gündemle çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak.

Kongrede, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Mali Raporlar ve 2024 yılı Tahmini Bütçesi, Denetleme Kurulu Raporunun Okunmasının ardından raporların ibra edilmesi için oylama yapılacak.

Ayrıca, 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları yasasında öngörülen yükümlülüklerin yerine getirilebilmesi için tüzük değişiklikleri görüşülecek" denildi.