Türkiye Basketbol Ligi’nin üçüncü hafta karşılaşmasında Haremspor’la deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Çayırova Belediyesi, zorlu müsabakayı 72-75 kazarak üçüncü maçında ikinci galibiyetini aldı.KOCAELİ (İGFA) - Geçtiğimiz sezon Play-Off oynama başarısı gösterdiği Türkiye Basketbol Ligi’nin yeni sezonunda mücadelesine devam eden Çayırova Belediyesi, üçüncü hafta karşılaşmasında Haremspor’un konuğu oldu.

TFF 3. Lig: Bursaspor: 0 - Muş Spor Kulübü: 0 TFF 3. Lig: Bursaspor: 0 - Muş Spor Kulübü: 0

Başantrenör Engin Gençoğlu’nun öncülüğünde karşılaşmaya Mert Ulutaş, Jamari Traylor, Merthan Mutlu, Koray Çekici ve Diante Watkins ilk beşiyle çıktı. Maça etkili başlayan ev sahibi Haremspor, ilk periyodu 23-16 önde kapattı. İkinci periyotta hücumda istediklerini sahaya daha iyi yansıtan temsilcimiz Çayırova Belediyesi, öne geçememesine rağmen farkı eritti ve ilk yarıya 39-36 geride girdi.

5 SANİYE KALA 3 SAYILIK FARK

Diante Watkins ve Jamari Traylor’la hücumda etkili olan temsilcimiz Çayırova Belediyesi, son çeyreği de 60-58 geride kapattı. Dördüncü çeyrekte savunma sertliğini artıran Çayırova Belediyesi, rakibini 12 sayıda tuttu ve yabancı oyuncuların hücumdaki performansıyla maçın bitimine kısa bir süre kala 73-72 önde girdi. Yapılan faul atışlarını da isabete çeviren temsilcimiz, son 5 saniyede 3 sayılık avantajı yakaladı. Son topta rakibine basket imkanı vermeyen Çayırova Belediyesi, müsabakadan 72-75 galip ayrıldı.

Çayırova Belediyesi adına zorlu müsabakada en skorer oyuncu 23 sayı 10 ribaunt ile Jamari Traylor olurken, Diante Watkins’in 22 sayı 6 asistlik performansı ve Koray Çekici’nin 8 sayılık performansı galibiyette önemli rol oynadı. Ligin üçüncü haftasında ikinci galibiyetini alan Çayırova Belediyesi, ligde maç fazlasıyla üçüncü sıraya yerleşti. Temsilcimiz, ligin dördüncü haftasında 5 Ekim’de kendi sahasında OGM Ormanspor’u konuk edecek.

Kaynak: igf