Rize Haberleri

Başkan Aksoy Milletvekili Avcı’dan destek istedi

Rize Esnaf ve Sanatkarla Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy, birliği ziyaret eden Rize Milletvekili Muhammet Avcı’ya esnafın sorunlarını ve beklentilerini aktararak, destek istedi.

Abone Ol

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve teşkilat mensupları ile birlikte Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğini ziyaret etti. Birlik Başkanı Güven Aksoy ve oda başkanlarının katıldığı toplantıda esnafın talep ve beklentileri dile getirildi.

Başkan Güven Aksoy  Muhammet Avcı’ya ziyaretleri için teşekkür ederek her platformda esnafın karşı karşıya kaldığı sorunlar dile getirdiklerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın son Rize ziyaretinde de bu sorunları ve perakende yasası ile ilgili esnafın yaşadığı sıkıntıları kendisine aktarma fırsatı bulduğunu söyledi. Aksoy “Yeni yapılan Çarşı AVM’de Rize esnafına yakışır bir hizmet binası için çalışma yaptık. Burada bize destek veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Bakanımız Murat Kurum’a, Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin’e, Milletvekilimiz Muhammet Avcı’ya teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda Cumhurbaşkanımızın iline, esnafımıza yakışır bir hizmet binasını Rize’ye kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamak istiyoruz” dedi.