Aydın

Aydınlı işadamı Yaralı’dan Köşk’e jest, çocuklar eğlendi veliler mutlu oldu

KÖŞK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONUNUN BAŞLAMASI DOLAYISIYLA İLÇE GENELİNDEKİ TÜM ÇOCUKLARI KAPSAYAN EĞLENCE PROGRAMI DÜZENLEDİ. TÜM MASRAFLARI CNG DİŞ KLİNİĞİNİN SAHİBİ CENGİZ YARALI TARAFINDAN KARŞILANAN VE 2 GÜN SÜREN ETKİNLİKLERDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ, VELİLER DE ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU.

Abone Ol

Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2024-2025 eğitim öğretim sezonunun başlaması dolayısıyla ilçe genelindeki tüm çocukları kapsayan eğlence programı düzenledi. Tüm masrafları CNG Diş Kliniğinin sahibi Cengiz Yaralı tarafından karşılanan ve 2 gün süren etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi, veliler de çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Oyun ve eğlence programının yanında Türk tarihi ile özdeşleşen asalet ve özgürlüğün sembolü olarak kabul edilen atlar şenliğe adeta damga vurdu. Çocukları eğlendirirken Türk tarihinde atların öneminin de gösteri esnasında anlatıldığı etkinliklerde atlı akrobasi gösterisinin ardından, at binme etkinliği düzenlendi. Atlı okçuluk gösterilerinin de yapıldığı etkinlikte çocuklar, Türklerin ata sporu biniciliği ve atlı savaş sanatlarının da işlendiği gösterileri heyecanla izledi.

2 gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam eden çocuk şenliği programında Köşk Stadı’na kurulan şişme oyuncaklar ücretsiz olarak çocukların hizmetine sunuldu. İlçe merkezinin yanı sıra köylerden ve çevre yerleşim yerlerinden çok sayıda çocuğun velisi ile katıldığı sene başı etkinliklerinde, çocuklar eğlendi veliler mutlu oldu.

Programın açılışına Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Köşk Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, kamu kurum müdürleri ve daire amirleri de katıldı. Köşk Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş programda yaptığı konuşmada “Çocuklarımızın mutluluğu için düzenlenen bu etkinliğe ev sahipliği yapıp tüm giderlerini CNG Diş Kliniği adına karşılayan Cengiz Yaralı’ya teşekkür ediyoruz” diyerek bu tür programları periyodik aralıklarla devam ettirmek istediklerini söyledi.