Dijital alışveriş çağı her sektörde olduğu gibi bijuteri sektöründe de geçerli bir hale geldi. İster online ister fiziki mağazanız olsun, Axxion Takı ile mağazanızın stoğunu her an yenileyebilirsiniz. Müşterilerinizin en çok talep ettiği, en güncel ve şık seçenekleri hızlıca sipariş vererek müşteri taleplerine her zaman cevap verebilirsiniz. 

Mutlu müşteriler için ürün yelpazesinin genişliğinden önce ürün kalitesi gelir. Tükenmeyen bir stoğu bir de şıklık, zarafet ve kalite ile desteklediğinizde müşterileriniz için vazgeçilmez bir adres olabilirsiniz. Yıllardır Eminönü’nün vazgeçilmez toptan bijutericilerinden biri olan Axxion Takı bu özelliğini şıklığa, zarafete ve kaliteye borçludur. 

Firma sadece alım satım değil, üretim, ihracat ve ithalat gibi pek çok alanda faaliyet gösterir. Böylece oldukça geniş bir müşteri portföyüne sahiptir. Ayrıca geniş ithalat ve ihracat ağı sayesinde müşterileri için dünya standartlarına uygun takı ve toka seçeneklerine ulaşma olanağı sağlar. 

Axxion Takı en önemli farkını ise ürün yelpazesini farklı zevklere hitap edecek zenginlikte tutarak gösterir. Sadece zincir kolye tasarımları ya da sadece taşlı yüzükler gibi dar bir ürün yelpazesine sahip değildir. Yüksek kaliteli lüks bijuteri anlayışını geliştirmeyi ve daha geniş kitlelere yaymayı hedefler. 

Axxion Takı Ürün Yelpazesi

Müşterilerinizin beğenerek kullanacağı belki sizin de satmaktan en çok keyif alacağınız ürünler arasında: toptan küpe, toptan kolye, toptan çelik pandora bileklik, ayna, hızma, piercing yer alır. Her kategori farklı karakterlere hitap etmek için tasarlanmış birbirinden eğlenceli ve zevkli parçalardan oluşur. 

Örneğin fosforlu kolye seçenekleri hem yetişkinlerin hem gençlerin hem çocukların kullanabileceği seçeneklerden oluşur. Fosforlu ve canlı renkleri ile enerjiyi yüksek tutmaya yardım eder. Bunun yanında daha sade ve kadınsılığı yansıtan zirkon taşlı takı seçenekleriyle ön plana çıkar. 

Ayrıca pirinçten yapılma takı seçenekleri, makyaj aynaları, hızmalar da oldukça fazla tercih edilen toptan ürünler arasında bulunur. Küçük az yer kaplayan pratik eşyaların daha fazla tercih edildiği günümüzde özellikle şık ve küçük makyaj aynaları kadınların en çok tercih ettiği ürünler arasında bulunur. 

Örneğin Yılan figürlü zirkon taşlı kolye, en çok satılan ve görünüş itibariyle oldukça şık duran takı seçeneklerinden biridir. Altın ve gümüş renk tonlarında farklı renk seçeneklerinin bulunuyor olması ise firmanın farklı zevklere hitap ettiğini gösterir. Yaş aralığı oldukça geniş bir hedef kitleye hitap eden Axxion Takı, farklı yaş aralığındaki kadınların ve erkeklerin zevklerine uygun ürünlere sahiptir. 

Neden Toptan Takı Mağazası Tercih Etmelisiniz?

Eğer bir takı dükkanı işletiyorsanız illaki toptan alım yapacağınız bir mağazaya ihtiyacınız olacak. Bu durumda hem ürünü ayağınıza kadar getiren hem de uygun fiyatlı bir mağaza tercih etmeyi düşünebilirsiniz. Bütçenize uygun, güncel ve yeni seçeneklere sahip bir mağazadan alışveriş yapmanız müşteri memnuniyetinizi yüksek tutmanıza yardımcıdır. Ancak toptancı mağazası seçerken dikkat etmeniz gereken belli başlı özellikler bulunur:  

İzmir'de Psikolog Seçimi: Doğru Uzmanı Bulma Rehberi İzmir'de Psikolog Seçimi: Doğru Uzmanı Bulma Rehberi
  • Takı malzemeleri doğal taş, pirinç ve zirkon gibi hem tercih edilen hem de sağlığa zararsız seçeneklerden mi oluşuyor?
  • Her zaman ulaşılabilir ve hızlı sipariş verilebilir bir mağaza mı tercih ediyorsunuz? 
  • Online alışveriş yapma şansınız var mı?
  • Ürün yelpazesi geniş mi?
  • Güncel ve son moda ürünlere ulaşabiliyor musunuz? 
  • Aldığınız ürünler müşterilerinize hitap ediyor mu?

Bütün bu soruların cevapları evetse o zaman güvenilir ve doğru bir toptan bijuteri mağazası seçmişsiniz demektir. Axxion Takı bütün bu özelliklere sahip bir toptancı mağazası olarak müşterilerinizin beğenebileceği en güncel seçeneklere sahiptir. Güncel ürün yelpazesine sahip olmak önemlidir. 

Çünkü her sektörde olduğu gibi takı sektöründe de sürekli bir yenilik söz konusudur. Eski moda olanların tercih edilme şansı çok daha düşüktür. Eski bir Eminönü toptancısı olan firmanın en önemli avantajlarından biri, ithalat ve ihracat yaparak dünya standartlarından haberdar olmasıdır. Ayrıca bazı ürünlerde imalat ve üretim faaliyetlerini de kendisi gerçekleştirir.  

Toptan Takı  Fiyatları ve Modelleri 

Axxion Takı, toptan takı alım satımı yaparken ürün yelpazesini oldukça geniş tutar. Ana kategorileri arasında küpe, kolye, bileklik, hızma, ayna, piercing olmak üzere gruplanmıştır. Özellikle zengin küpe ve kolye seçenekleri ile farklı yaş aralığından kadınlara hitap edecek seçeneklere sahiptir. 14-60 yaş aralığındaki kadınlar için kolye seçeneklerinde en çok tercih edilenler genellikle doğal taş kolyeler, zincirli zirkon kolye, his taşı kolye, çelik kolye gibi seçenekleri kapsar. 

Çocuk kolye seçenekleri de çocuk ruhuna uygun çok çeşitli ve farklı simgeleri bir arada bulundurur. Hayat ağacı kolyeler, genellikle enerjiyi yüksek tutacak şekilde farklı ve eğlenceli tasarımlara sahiptir. 

Farklı günlerde ve ortamlarda değiştirerek kullanılabilecek olan taşlı ve sallanan küpe seçeneklerini kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. En şık ve parlak bilekliklerle göz kamaştıran bir zarafet yaratın. Bunun için zirkon kolye, zirkon plastik bileklik ve zirkon bileklik seçeneklerine bolca yer vermeyi tercih edebilirisiniz. 

En uygun toptan bijuteri fiyatları ile siz de mağazanızı baştan sona şıklıkla donatabilirsiniz. 5000’den fazla ürün çeşidi ve her hafta yenilenen ürün seçenekleri ile mağazanıza sürekli güncel ürün siparişi verebilirsiniz. Daha gösterişli seçenekler için mıknatıslı bileklik, şans bilekliği gibi modellerle her zevke uygun, lüks ve üstün kaliteli takı siparişi oluşturabilirsiniz. Mağazanız ışıl ışıl parlasın ve zarafetiyle göz kamaştırsın. Daha fazla memnun müşteri için şimdi toptan takı siparişi verin!