İstanbul

Avcılar’da özel harekat destekli aranan şahıs operasyonu:2 gözaltı

İSTANBUL BAHÇELİEVLER'DE İŞ YERİ KURŞUNLAMA OLAYINA KARIŞAN ŞÜPHELİLERİN SAKLANDIĞI AVCILAR'DAKİ BİR ADRESE ÖZEL HAREKAT DESTEKLİ OPERASYON DÜZENLEDİ. ÇATIYA ÇIKARAK KAÇMAYA ÇALIŞAN ARANMASI BULUNAN 2 ŞÜPHELİ POLİS TARAFINDAN KISKIVRAK YAKALANDI.

Abone Ol

İstanbul Bahçelievler’de iş yeri kurşunlama olayına karışan şüphelilerin saklandığı Avcılar’daki bir adrese özel harekat destekli operasyon düzenledi. Çatıya çıkarak kaçmaya çalışan aranması bulunan 2 şüpheli polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Polis ekipleri Avcılar İlçesi Deniz Köşkler Mahallesi’nde 4 suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve S.A. isimli firari kişi ile 16 yıl hapis cezası bulunan B.E.’nin bir evde saklandığı yönünde ihbar aldı. İhbar üzerine harekete geçen Bahçelievler Emniyet Müdürlüğü, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Özel harekat destekli operasyonda düzenledi. Kaçmak için çatıya çıkan 2 kişi polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Şahıslar, Bahçelievler’de bir iş yeri kurşunlama olayına karıştığı da ileri sürüldü. Evde hassas burunlu polis köpeği ile yapılan arama sonrasında 2 kişiyi kelepçeleyerek emniyete götürdü.