Rize Haberleri

Ardeşen TSO'dan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi talebi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası ilçeye yapılmasını istedikleri Orta Ölçekli Sanayi Sitesinin gerekliliğini göstermek için Vali İhsan Selim Baydaş'ı ilçeye davet etti.

Abone Ol

Ardeşen'de bina altlarında faaliyet gösteren özellikle imalat sektöründeki bir çok işletmeyi bir araya toplamak için çalışmalar başlatıldı.Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'nin kurulabilmesi için talepleri ilgili yerlere ulaştırmaya çalışıyor. ATSO Başkanı İsmail Kuyumcu  Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'ı ziyaret ederek sanayi sitesi talebini iletti ve valiyi yaşanan sorunu görmesi için ilçeye davet etti.

ATSO Başkanı İsmail Kuyumcu" İlçemiz Ardeşen’imize Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kazandırmak adına Kaymakamlığımız, Belediyemiz, odamız ve diğer sivil toplum kuruluşlarımız ile işbirliği ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Rize Valimiz Sn. İhsan Selim Baydaş’ı ziyaret ederek, Ardeşen Orta Ölçekli Sanayi Sitesi talebimiz hakkında kendilerine bilgi verdik. Özellikle imalat sektörü içerisinde yer alan birçok işletmemizin mahalle aralarındaki bina altlarında kendi imkânlarıyla zor şartlarda faaliyet gösterdiğini ve talebi karşılayacak yeterli üretim düzeyine çıkmakta zorlandıklarını söyledik. İşletmelerimizin ve esnaflarımızın durumunu yerinde görmeleri için Valimizi ilçemize davet ettik. Valimiz ilçemize özel bir ziyaret programı düzenleyeceğini, iş dünyamızın durumunu yakından gözlemleyeceğini ve üyelerimizin ve esnaflarımızın taleplerinin karşılanması için destek olacaklarını ifade ettiler"dedi